tiistai 25. helmikuuta 2014

Haixilaisuutta

Valokuvaajalla, varsinkin luontokuvaajalla pitää olla hyvät istuvat kengät. Haaveilin Haixin maihareista pitkään ennen kuin raaskin ostaa. Tutkin arvosteluja ja päädyin kokonahkaiseen malliin Airpower P10. Hinta oli noin 170 € Saksasta tilattuna, ja pääsin ensimmäisiä askeleita ottamaan alkutalvesta 2012. Siitä asti ne ovat olleet jalassa kesähelteitä lukuun ottamatta lähes aina ulkoiltaessa. Pariin vuoteen ei mahdu mitään negatiivista sanottavaa. Mitä nyt ulkonäkö on vähän raihnainen jos en ole jaksanut lankata. Niin ja lankin pitää olla kalvokengille sopivaa ettei hengittävyys mene ja kengät muutu kumppareiksi.

Haix lupaa valmistajana yhden vuoden vedenpitotakuun ja kahden vuoden jälkeenkin nämä omat kenkäni pitävät täydellisesti vettä. Niillä on jopa kahlattu varsia myöten ojassa..

Käytöstä löytyvät myös VPK:n sammutushommiin hankitut Haixin Florian prot ja ne toimivat hyvin kuumassa ja märässä hiilloksessa sekä pakkasella talvikuvausretkillä.

Blogistani ei ole tulossa mikään tekniikka- ja käyttökokemusblogi, mutta silloin tällöin on ihan avartavaa kertoa omista havainnoista joidenkin varusteiden kohdalla.

Vesileikkejä purossa

Purjehtimassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti