lauantai 4. tammikuuta 2014

Paloauto kankaalla

Turun VPK täytti 175 vuotta ja elokuussa pidin pienen näyttelyn juhlien yhteydessä. Maalasin tämän sinne muutaman valokuvan seuraksi. Työ on maalattu itse pohjustetulle kankaalle akryylivärein. Pitäisin oikeastaan enemmän öljyväreistä mutta niide kuivumisaika on tuskastuttavan pitkä maalauksiin jotka täytyy saada nopeasti tehtyä.

Matkalla T63

Oikeastaan tämä maalaus sai innoituksen ottamastani valokuvasta. Otin sitten toisen kuvan missä on autot ja yhdistin ne maalaukseen.. Helppoa, jos siis haluaa mennä sieltä mistä aita on matalin, kopioi valokuvasta. Toki on se myös todella opettavasita ja kopioinnistahan ne suuret mestaritkin ovat aloitaneet.


Myllysilta hienoine valoineen3 kommenttia:

 1. Edelleen loistavaa Elina!! Olet kyllä uskomaton taiteilija ja mun idoli tällä saralla :)
  En tiedä, miksi vasta nyt löysin blogiisi, oli tietenkin luettava kaikki.
  t. http://pauliinateittinen.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiitos vaan.. Täällä on välillä hiljaista ja välillä näinkin aktivista mitä nyt on ollu. Sä olet näemmä siirtyny kuntoilun ja muokkauksen ihmeelliseen maailmaan?

  VastaaPoista
 3. Sinne on siirrytty! Ja ostin myös sen käytetyn kameran, vaikka varoittelit. Canon 50D. Vaikka siinä on mun vanha kitti obiska niin aikamoisen hyvä kamera noin perus automatiikalla jo kuvatessa. Toivottavasti kestää käytössä, ettei hetkeen tarvitse uuteen sijoittaa :)
  t.Pauliina

  VastaaPoista